lauantai 30. tammikuuta 2010

Angiinaaaaaaaa.

No voi kaka. Liian aikaisin näköjään innostuin, ehdinkin viikon verran reenailla tässä.. salia, lenkkiä ja himabodailua. Torstaina oltiin kaikki mukulat katsomassa Avatarta ja illalla tuli hassu olo että on vaikea niellä. Nauratti että sainko jonkun pöpön kun kerrankin kävin jossain!? (En siis oikeastaan koskaan tee mitään erikoista tai käy missään muualla kuin salilla ja duunissa!) Perjantaina oltiin vasta matkalla töihin kun sisko jo tippui matkasta ja lähti mehiläiseen. Tää sit jatko töihin ja mietti että kui sitä kurkkua noin särkee vaiks muuten on ihan kiva olo. Lauantaina töihin ja sitten olikin niin perhanan vaikea niellä ja tuntui että kuume nousisi.
Töissä näytinkin meidän venäjän vahvistukselle mun kurkkua ja kysyin että näyttääkö tää susta normaalilta? En tiedä ymmmärsikö minua mutta löi samantien oman kätensä suunsa päälle ja sanoi hyi! :D "Sinun täytyy lääkäri!"
No täähän tyttö paineli mehiläiseen ja pikatestihän se heti osoitti että selvä angiinahan se siellä! kiva kaveri!
Kurkku näyttikin siltä kuin se olis saanu turpaansa, kiva juttu.
Harvemmin sairastelen mutta nyt tuntuu että joka ikinen pikku pöpö tarttuu samantien kiinni. Noooh, toivottavasti tämä tarkoittaa sitä että olenkin sitten loppuvuoden terve kun nyt alkuvuodesta sairastellaan koko vuoden edestä.
Toivottavasti kaikki muut pysyvät terveinä!

Pakkasterveisin :
Mutteri ja Enni-toukka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti