keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Hyvä mieli!

Jiihaaa, Olo on mitä mainioin! Olinkin aika pitkään pelistä pois sairastelujen takia, kohtu ja munasarja tulehdus jonka perään vielä flunssat.
No se on mennyttä nyt ja tänään kävinkin vetämässä salilla alakropan. Crossarilla 20min ja siitä rupesinkin jalkaprässin kautta käymään läpi koipia, puhelimessa meni osa ajasta kun järkkäilin asuntoasioita samalla. Ihme kyllä reenit sujui mainiosti siitä huolimatta ja sehän tuntuukin jaloissa :) Niin hyvä mieli, laitteissa vedin jalat kauttaaltaan läpi ja lopuksi vielä toiset 20min crossarilla. Siitä saunaan ja suihkuun! Uskomaton fiilis!
Hyvä oloa lisääkin juuri noiden asuntoasioiden edistyminen. Ehkä tästä kohta pääsee pois putkiremontin alta ja ties vaikka kävisi niinkin hyvä tuuri että saisi sen kolmion. Mulle oma huone painoille ja muille kuntoiluvehkeille, jeee! :D
Enään tarvitsisi löytää työpaikka tästä lähempää niin olisi kaikki asiat reilassa eikä tarvitsisi enään ressailla. Vaikka en olekkaan ressaavaa tyyppiä niin kyllä on huomannut että nuo asiat painaa päälle ja näkyy yleisessä olemisessa ja tekemisissä.
Uskon siihen että saan asiat niin hoidettua ettei tarvisisi murehtia ja voin sitten keskittyä täysillä karvavauvaan ja reeniin.
Nyt hakemaan kanafileet uunista ja salaatin ääreen. Omnomnom!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti